torsdag 8. april 2010

Holiday Club

I St. Paul's kirke, en av kirkene vi jobber med i byen, har de hvert år en holiday club for barna. Dette er en stor ting, de begynner planleggingen allerede før jul. I år fikk Sophie og jeg være med på dette, som hver vår smågruppe-leder. Hvert år har de forskjellige temaer som de bygger teaching, action songs, small groups og crafts rundt. I år var temaet: "Disney: Studio 4", og det gikk på å bygge God's character muscles. Vi gikk derfor gjennom ett karaktertekk ved Gud hver dag, og det ble alltid satt i en sammenheng med en Disney-film.

Her er et bilde av "scenen". Vi fylte den med forskjellige ting fra Disney-filmer; skap fra Narnia, prinsessekjole, slott, Bolt, Biler ++Det var 60 barn, fra 5 til 11 år som kom. Så det var ganske så livlig og høy stemning! Alle barna var igjen delt inn i mindre grupper, på ca 10 stk. Her er et par av gruppene og lager nøkkelringer, mens noen har fått servert saft og kjeks; og koser seg med det.
Min gruppe var 10 og 11 år, og vi hadde gått for pirat-tema, inspirert av "Pirates of the Caribbean" og "Peter Pan". Hver gruppe hadde sitt eget hjørne i salen, som de innredet etter sitt tema. Her er et bilde fra skattekista i hjørnet vårt.


Jeg syns det var utrolig gøy å være med på holiday cluben. Spesielt da vi var i smågruppene og hadde samtale, bønn og forskjellige aktiviteter i sammen. Kidsa i gruppa mi var skikkelig gode; de var engasjerte, åpne, likte å dele ting og kom med gode spørsmål. Jeg liker de gode samtalene, og det er givende når man oppdager at man får komme litt "under huden".


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar