tirsdag 27. april 2010

Øvelse gjør mester

I dag er det akkurat 10 dager til den store dagen. Fredag den 7. mai. Dagen som Xpressions skal ha sin første ordentlige oppsetning. Temaet for oppsetningen er valg; både i forhold til venner, kjæreste, skolevalg og hva men velger å tro på ++ På den store kvelden skal de fremføre og formidle dette gjennom dans, drama og sang. Og jeg lover dere; det blir skikkelig bra altså!

Xpressions-gruppen startet vi, som dere sikkert vet, i høst, og de ser virkelig fram til denne store dagen. Ungdommene har delt seg inn i kostyme-, dekorerings-, teknisk-, cafè- og reklamegrupper, slik at de alle er med i mist èn gruppe. På den måten kan de alle sammen bidra, og engasjere seg i å sette opp, og gjennomføre denne forestillingen -i tillegg til at de gjør all dramaen, sangen og dansingen.

Denne siste uken har ting virkelig kommet sammen. Alt har vært litt halvveis, men i løpet av øvingene vi hadde på lørdag og i går sitter det. Jippi! Det sitter virkelig, og kommer til å bli så bra! De er sykt flinke, og det er skikkelig gøy å jobbe med dem. Øvelse gjør virkelig mester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar