torsdag 4. mars 2010

U-crew gathering


NMS (Det Norske Misjonsselskap), har i år åtte ettåringer i England. Fire stykker i London, to i Barrow og to i Carlisle. Før jul hadde vi en gathering nede i London, og nå har vi hatt en samling her oppe i nord også! Meningen med disse samlingene er at vi alle sammen skal få se litt hva for slags forskjellig arbeid nms driver med i England, hva oppgavene til de forskjellige ettåringene på de forskjellige stedene er, lære, og få tips av hverandre, se litt mer av landet enn bare stedet vi jobber i - og ikke minst ha det sosialt og gøy i sammen!


Samlingen begynte med taco-kveld hjemme hos meg på søndag, etter ankomst og innstallering. Her er Roar, Gustavo, Laudecir og Ingrid i gang med å spise.

Mandag viste Barrow seg fra sin beste side med strålende sol, så vi gikk en fin tur. Her er hele U-crew England samlet: Laudecir, Ingrid, Kristin, Therese, Sophie, Michelle, Ana og Gustavo. I tillegg har vi jo også våre kjære misjonærer Ingvild og Roar, og Åsmund hadde kommet over fra nms-kontoret i Stavanger for anledningen. Senere på dagen hadde noen av oss en lunch club på en av the secondary schools, og så var alle sammen med ned på Xpressions på kvelden. På Xpressions syntes ungdommene det var stas med besøk, og det var godt med noen flere hjelpere!

På tirsdagen hadde vi først litt undervisning, og etterpå gikk vi bort til the Abby for å spise nistepakkene våre. Ingrid, Sophie og Michelle foran cafeen ved the Abby. Nok en dag med strålende sol! :D På kvelden hadde vi Game Night med ungdommene fra Xpressions. Det ble lek og morro fra både engelsk, norsk og brasiliansk kultur - en god mix!

Y-o-u-t-h! Forskjellige mennesker, fra forskjellige kulturer og som jobber på forskjellige steder, men med det samme hjertet; youth for Chirst.Etter noen fine dager sammen i Barrow, gikk turen videre opp til Carlisle på onsdag. Der fikk vi se hva arbeidsoppgavene til Ana og Michelle går ut på. Her er gjengen samlet uutenfor the castle i Carlisle, (Michelle, Kristin, Ingrid, Sophie, Laudecir, Gustavo og Ana).
Dette er en super gjeng! Selv om vi ikke har treftes så veldig mange ganger; har vi likevel rukket å bli godt kjent med hverandre og ha masse morro sammen. Takk for noen fine dager folkens! :)


1 kommentar:

  1. Jo takk det samme du! Det var en kjempe koselig tur! Hadde vært utrolig kjekt å få til en til før vi reiser hjem - bade litt og sånt ;) Hehe!
    Gud velsigne deg og dine, og så arbeidet deres!!

    SvarSlett