mandag 14. september 2009

Fjelltur!

Ok, nå begynner det vel å bli på tide med et nytt bloggeinnlegg! I går utforsket Sophie og jeg litt av det vakre Lake District, sammen med en kjempe koselig mann fra kirken som heter Jeff. Etter en god halvtimes kjøretur var vi ute av bilen og klare for å bestige et par av englands høyeste fjelltopper (?!). Ved første øyekast må jeg innrømme at dette fjelldistriktet som jeg har hørt så mye fint om, så ikke så veldig utfordrendes ut. Er dette de høyeste fjellene de har, tenkte jeg, dette blir sikkert en kjapp og lett fjelltur. Sammenlignet med fjellene hjemme i Norge så de nemlig ikke så veldig store ut akkurat. Men den gang ei..

Det viste seg fort at mine antakelser om at dette kom til å bli en lett tur var rimelig langt ute på viddene for å si det sånn. Det har seg nemlig slik at Jeff er en mann med veldig lange bein, hvilket vil si at vi hadde et bra tempo oppover bakkene for å holde følge. Han tok ett stort steg, og Sophie og jeg tok sikkert tre. Og, helt seriøst, de fjellene er mer enn høye nok for meg. Jeg ble sliten nok kan du si..!

Det var en slitsom tur, men jeg hadde det kjempe kjekkt! Få ting er så herlig som når du har gått og gått i evigheter, hjertet bare slår og slår og du er helt overbevist om at du snart detter om, så plutselig er du på toppen! Du har nådd målet ditt, du klarte det! Det er en herlig følelse, ikke sant? Herlig. Vi var knall heldige med været, så vi hadde en nydelig utsikt over the lake district og områdene rundt. Helt fantastisk. Masse folk var ute og gikk, og jeg tar nok ikke helt feil hvis jeg sier at Sophie og jeg sannsynligvis vil være oppe i høyden igjen innen året er omme. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar