onsdag 2. september 2009

A cup of tea?

Ok, så etter noen dager her i barrow er det en ting jeg har lært; når noen inviterer deg på tea, vil det ikke si å stikke innom en liten time og faktisk drikke en kopp te. Det vil nemlig si en full tre-retters middag. Så, i går kveld da Sophie og jeg var invitert på tea til et ektepar fra kirken, fikk vi melon til forrett, laks til hovedrett og en slags deilig toffie kake med is til dessert. M-m-m..!

Sophie og jeg har som sagt vært her i Barrow noen dager, og har begynt å komme i orden. Nå sitter jeg i en koselig stue med stearinlys på bordet og fyr i peisen, i Kirkstone Crescent hvor jeg bor hos en nydelig vertsfamilie. Hilary leser avisen, mens Graham driver og svitsjer mellom tv-kanalene, og jeg sitter med lap top`en på fanget og skriver mitt første blogg innlegg - ever.

Mens jeg sitter her flyr tankene til hva jeg skal gjøre dette året, og hvordan det kommer til å bli. På fredag kommer Ingvild og Roar, så da blir Barrow teamet vårt komplett, og vi kan begynne å planlegge arbeidet. Visjonen er å starte en youth congregation her. Så det er et veldig spennende, men utfordrende arbeid vi får lov til å være med på! Det er veldig fint hvis du som leser har lyst til å sende opp en liten bønn om at Gud må være med oss, og lede oss i arbeidet. Takk :) Og ps. det har regnet hver dag siden vi kom hit.. so bring un umbrella if going to Barrow ;)

4 kommentarer:

 1. Definer "hver dag". HELE dagen? I såfall er vi litt heldigere, vi har bare hatt litt regn innimellom. Vi kom i går da, men jah.. Men litt sjamerende er det jo da! :D Regn er kos! (ja, jeg er fra bergen).

  men så kjekt å høre at dere har det fint - snakket så vidt med Sophie i sted. Jeg gleder meg til å komme på besøk til dere!

  SvarSlett
 2. Nja, ikke hele dagen hver dag, kanskje halve dagen :P Gleder meg til å dra ned til London og! Har dere forresten fått dere nye sim-kort?

  SvarSlett
 3. Hei Therese! så kosleig det høres ut! Går alt bra? Er alt bra? Vi skal først få engelsk bankkonto, (på mandag) før vi kan få simkort:) Men da kan vi kanskje få deres nr, så får vi fler enn 2 på lista:) :P

  SvarSlett
 4. Å! Hørtes jo kjempekoselig ut i den stua. Serr:)

  SvarSlett