onsdag 16. desember 2009

Juleavsluttning med cellegruppa

I går hadde vi juleavsluttning med den fantastiske cellegruppa vår. Sophie og jeg har virkelig likt å være med de, og bli kjent med de disse månedene, så vi tenkte at nå ville vi gjøre skikkelig stas på de - for å vise at vi setter pris på de. Så det ble hjemmelagede -invitasjoner, bordkort og menu-kort, langbord, finstas og tre retters middag! Vi hadde en fantastisk kveld, og koste oss i sammen!

Sophie og jeg nevnte bare så vidt i en samtale med Naomi og Jeff (et ektepar fra st. Marks), at vi hadde lyst til å lage en ordentlig Christmas dinner for cellegruppa. De tilbød seg straks å lage all maten. Hvor fantastisk er ikke det?! Så de stilte opp og laget en medley of fresh fruit; served with a tropical fruit coulis til forrett, roast turkey; served with roast potatoes, roast parnsips, carrot and swede, broccoli, yorkshire puddings, gravy and Jeff's spesial, delicious stuffing til hovedrett, og a chocolate ice cream cake; home made chocolate ccake layered with smooth creamy vanilla ice cream, chocolate sauce, flake, maltesers and fresh strawberrys til dessert. M-m-mm sier bare jeg! :D En stooor takk til dere!(Over: Ollie som nyter forretten, desserten og Anna).

Ellers gikk kvelden med til å evaluere halvåret som har gått, og samtidig tenke litt frammover -hvordan kan vi gjøre ting bedre? Hvilke ideer har vi, og hva tenker vi? I tillegg til mye lek og morro! Jeg må si det er vært en flott gjeng vi har fått bli kjent med. Og når man i tillegg ser at de vokser og utvikler seg individuelt og som gruppe er det kjempe flott. Takk for en fin kveld folkens!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar