fredag 27. november 2009

Bønnesvar

Her om dagen hadde vi Xpressions igjen. Og gjett hva; det kom mange folk! Xpressions er en dans, drama og sang gruppe for ungdommene, som vi startet opp for et par måneder siden. Etter vi startet har det ikke vært så veldig mange som har kommet, ca seks stykker hver gang. Det er vel og bra, og de har hatt det kjekt når de har vært. Alle disse seks er ungdommer som allerede er i kirken, så det har vært en stor utfordring og bønneemne å få kontakt med flere ungdommer, også utenfor kirken. Da vi hadde Xpressions igjen denne uken dukket det opp seksten ungdommer. Så fantastisk! Vi begynte med avisleken for å lære litt navn, og som en ice breaker. Deretter hadde vi litt teatersport, noe de var virkelig flinke på, og i tillegg likte. Så hadde vi sang; siste del av "Viva la Vida". Det er nemlig planen at Xpressions skal ha en liten fremføring i kirken før jul, hvor de blant annet skal danse til denne sangen, og deretter synge den siste delen - på en måte, det blir så bra!

Etter sangøkten hadde vi en liten pause med saft og kjeks (selvfølgelig), og en liten andakt. Jeg snakket litt om det å bry seg om hverandre, og hvor mye en liten ting kan bety for noen, at det er viktig at vi tar oss av hverandre. Og som moder Theresa sa; "We can not do any great actions, but we can do small actions with great love". Så sant!

Så var det dans. Vi er så heldige å ha en tidligere profesjonell danser til å hjelpe oss med den delen. Og vi danser, som jeg nevnte, for tiden til Coldplay's, very own; "Viva la Vida". Morro! Det er virkelig et bønnesvar at det kom så mange ungdommer denne gangen, og at de hadde det gøy. Utfordringen videre vil nå være å holde på disse ungdommene, skape et godt og trygt miljø, bygge forhold med dem og vise dem hvem Jesus er. Det er kjempe fint om dere vil være med å be for denne gruppa. Bønn virker dere ;)

1 kommentar:

 1. åh :) veldig kjekt å lesa Therese!!
  kjekt å hørra at det skjer noe,at d skjer
  ein forandring :)
  det e klart et bønneemne :)
  lykke te med videre arbeid!!

  SvarSlett